Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Nowakowo
(1)
Autor
Halbański Maciej Erwin
(1)
Heintze Jerzy
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Leksykon sztuki kulinarnej / Maciej Erwin Halbański ; il. Jerzy Heintze. - Warszawa : "Watra", 1983. - 218, [6] s., [8] s. tabl. kolor. : rys. ; 24 cm.
Bibliogr.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Nowakowo
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej